Πολιτική Επιστροφών

Οι επιστροφές προϊόντων και χρημάτων γίνονται δεκτές έως και 30 ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν έχουν παρέλθει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, αφόρετο, αχρησιμοποίητο, με ετικέτες και στην αρχική του συσκευασία. Θα χρειαστείτε επίσης την απόδειξη αγοράς.

Για να δρομολογήσετε μια επιστροφή, επικοινωνήστε μας στο antonis.margaronis@gmail.com.
Εάν η επιστροφή σας γίνει αποδεκτή, θα σας στείλουμε οδηγίες για το πώς και πού να στείλετε το δέμα σας. Τα προϊόντα που μας αποστέλλονται χωρίς προηγουμένως να εγκριθεί από εμάς η επιστροφή δεν θα γίνονται δεκτά.

Εξοδα αποστολής

Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί το επιστρεφόμενο προϊόν σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι το λάβαμε. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και το ποσό θα πιστωθεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας, εντός ολίγων ημερών.

Ελαττωματικά προϊόντα

Επιθεωρήστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή και επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή εάν έχετε λάβει λάθος προϊόν, ώστε να αξιολογήσουμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Εξαιρέσεις / μη επιστρεφόμενα είδη
Ορισμένοι τύποι αντικειμένων δεν μπορούν να επιστραφούν, ευπαθή προϊόντα (όπως τρόφιμα, λουλούδια ή φυτά), προσαρμοσμένα προϊόντα (όπως ειδικές παραγγελίες ή εξατομικευμένα είδη) και είδη προσωπικής φροντίδας (όπως προϊόντα ομορφιάς). Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές για επικίνδυνα υλικά, εύφλεκτα υγρά ή αέρια. Επικοινωνήστε εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές εκπτώσεων ή δωροκάρτες.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση επιστροφής στο antonis.margaronis@gmail.com